arlanda

ja nu sitter ja här, väntar på att planet ska gå. få rväl gå in om ca. 20 min. Jag är inte speciellt nervös för att flyga faktiskt! Känns bra! mest lite för hur ja ska hitta osv.
Började med att säga i morse vid informationsdisken: Hej jag har aldrig flygit förrut.. själv alltså.. utomlands.. och de slutade med att dom behandlade mig som om att jag var 3 väntade bara på att dom skulle fråga om ja ville ha en klubba med, men jag har hittat helt själv här:)!
Nu sitter jag med 3 tidningar, 2 böcker snabba cash och new moon (twilight) en vitamindryck, mossarellamacka, lite godis mp3 och min dator tror att ja kommer klara mig!

Japp nu ska ja packa ner min kära lilla dator och förbereda mig lite !
Hej å hå på med bikinin och solglasögonen;)!

v PUSS M v

imorgon lämnar jag sverige

Ska bli underbart, 12 dagar borta 10 dagar sol! Imorgon går första planet 15.00 landar i Madrid 19.00 Nästa går 01.30 landar i Johannesburg 12.30 och nästa 15.00 landar i kapstaden 17.00. Lång resa och alldeles ensam ska jah flyga också. Pappa och mamma har några kompisar där nere som har ett hus vi ska bo i med dom, så de är där nere redan då och väntar på mig! Jag som har vart flygrädd sthlm-svall 40 min nu är det 25 timmar! Men är inställd på att de ska gå bra!

SOUTH AFRICA NEXT! v

.

arg!!
 Jag förstår inte hur saker kan försvinna??! Senaste tiden har saker försvunnit för mig!
Det började med att en filt från lägenheten försvann, sedan min internetdosa som man för över pengarna med, efter det mitt installationsprogram för norton antivirus och nu min andra intrenetdosa!! allt detta har försvunnit spårlöst i lägenheten!
Jag måste ha den dosan för att göra mina överföringar innan jag åker imorgon.. åh jag har inte tid! bra start på dagen eller inte..........


bara för att...

jag ska åka nu på trosdag kommer ja säker bli sjuk...
Malin stackarn ligger hemma och är sjuk, bara jag inte blir smittad!


Dagen har sprungit förbi idag så skönt, sista dagen imorgon innan jag far :D!
då blir det 10 dagar i pradiset! inge jobb, regn, blåst, kyla, mörker eller långa trötta dagar!
utan nu blir det sol, värme, sova, utflykter, golf, ligga vid polen, gå på stranden, dricka massa gott vin och massa massa mer! jag bara längtar ihjäl mig! Hoppas på att ja kommer vara super utvilad när jag kommer hem. Men då jobbar jag bara några få dagar innan ja ska vara ledig till jul igen.



Men vad händer egentligen på nyår???

v PUSS M v

bra måndag!

Denna dag har faktiskt var grymt bra!! allmänt..
Men det bästa har nog vart träningen, först mitt spinningpass som jag hade på lunchen och sedan 1 timmes personlig träning med Marina, känns super!!
Middag på de två ägg, sallad proteindrink!  

 

Nu sitter jag i soffan kollar på Mamma till en mördare så sjukt hemskt.. ska väl lägga mig ganska snart ändå. Även om jag börjar sent imorgon, men en dag närmare sydafrika! :D

v PUSS M v


ge mig en bit av eran look :)!


Audrina Lima                   Megan Fox                     Angelina Jolie



Enligt mig har dessa 3 de mest perfekta utseendet i världen ! sjukt snygga!


ett badkar..

borde helt enkelt vara kortare, jag älskar att bada MEN jag måste alltid sträcka på bena så jag ligger alldeles rak för att nå i andra sidan med fötterna så jag inte hamnar under ytan,vilket är obekvämt. Ska bygga mig ett kortare badkar.

Den här såg ut att vara bra för någon som är 153:)! Ge mig det!


helgen är förbi, underbart jobbet avklarat! höll på somna sista timmarna men ja klarade mig. Men nu ligger jag här i soffan nybadad i mina mjukisar och en skön tröja,lovley!

v PUSS M v

13.33

haha idag så har vi även simskola hos oss för småttingar!
idag när en kille på ca 2-3 år skulle gå så säger han till mig : Hejdå skruttis!
Så jäkla söt haha! undra hur mycket han får höra det själv !:P

tråkiga söndag..


trött trött trött.. men sovit skönt i natt iaf. Kom hem runt halv ett i natt från festen tack vare att jag fick skjuts. hade aldrig åkt kommunalt! Skönt att vakna och må bra idag :)! Men det var mkt trevlig igår.

Är på jobbet just nu, står inte i högaklackar idag utan i ett par sköna skor!! Det är så dött här idag! inga som vill träna:( iof vi öppnade för 30 min sedan.

längar tills jag kommer hem och får ta på mig ett par mjukisar och lägga mig på soffan och slå på en film!!

v PUSS M v

15.28








varför
tog jag på mig klackskor idag? Jag står i en reception 10-18 på kakelgolv! Borde vetat bättre i morse när jag drog på mig dom. it hurts.

v PUSS M v

jag hade inte tänkt börja bloggat än..

tänkte att designen skulle bli klar först men äch. Nu har jag lovat att jag ska börja blogga och då får jag ta och göra det.

Sol idag! a men jag jobbar idag .. så de va inte oväntat. Men skönt är lite piggare än vanligt.
Konstigt när jag bodde i sundsvall var jag aldrig så här trött.. (stockholmsvädret suger!)
Nästan hela nov har jag varit jätte trött.. and i have a bad habit, redbull den utan socker, inte för att det är bättre egentligen men har behövt det, fast nu är det slut med det från och med idag. Iaf inge mer efter ons !

Idag har Elin födelsedagsfest som jag ska på när jag slutat. Har med mig 5 olika outfits idag bara för att ja inte kunde bestämma mig igår. Tror det ändå kommer sluta med det som jag prövade först, som alltid när man vänt upp&ner på garderoben 7ggr!  

Igår så var det fredag!
Jag var ledig hela dagen och eftersom att jag har sovit så dåligt såg jag fram emot en sovmorgon men de blev det inte heller! Hmm. När man väl får sova kan man inte de..

Gick över till Nacka Forum och träffade upp Elin, det är så bra när vi har exakt samma smak på kläder osv för då vill vi till samma butiker! Igår införskaffade jag mig en blå tröja, en sött litet korsettlinne, en svart tröja i ull, sjukt sköna mjukisbyxor som jag nästan hädan efter kommer bo i och lite annat smått! :) Så lunchade vi lite sushi!
När jag kom hem hade malin köpt med sig 4 guldfiskar det blev så fint när dom väl hamnade i vattnet och fick simma!=) passade på med storstädning, lagade taccos, kollade idol, fick besök av narre och kenny och även utan lovisa!! 
Sååååå nu kan ni inte klaga nu har jag börjat igen får väl se om de håller i sig! ;) 

v PUSS M v

 


RSS 2.0