bra dag trots att jag har jobbat.  fick ju pussas lite med J han va här nere och hämta hem svante idag :/ huuuuuuuuuuuuuga sötnosen min, nu längtar jag ännu mera hem när alla älsklingarna är hemma.
som sagt jobbat idag sedan kom jocke förbi hämtade hem grejer till lägenheten och så fick jag en present :D:D
EN ROSA PEAK PERFORMANCE JACKA ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH jag blev så glad!! den är så sjukt snygg i love it!!!!
Kändes surt när dom åkte hem, blev alldeles tomt:( men snart är jag hemma med.


 ♥

När svante växt på sig lite får ni komma och hälsa på.

de var 5 år sedan jag var så här lycklig då med samma kärlek eller näe.. jag är mycket lyckligare nu.

Lung ikväll med ska kolla lite film sedan jobb sön mån tis ons. lika bra att jobba på så tiden går.

v Puss M v


tors- sön arg tror ja de kallas.

fredag morgon började piss.. mina jävla grannar har fått för sig det är riktigt roligt att banka från tolv till sex på morgonen.
Jag förstår inte hur man kan eller orkar banka 6 timmar!? eller vad de är som bankar? bakar dom med en bakmaskin? problem människor som fått för sig att banka som ett slags tvång? någon som sitter fast? vilket som skiter jag i vad de är så länge dom slutar! händer de en gång till kommer ja gå dit och banka med en hammare och bankar in dörren.
så arg är jag ang de problemet ( om någon såg solsidan idag när han skäller ut ove, ungefär så arg är jag på mina grannar haha fast ja skulle inte ta tillbaka de jag hade sagt isf). men de är ju 16 eller max 18 nätter kvar i denna lägenhet. sedan är de bara mysiga nätter framför mig. Då kan vem som hellst banka utan att ja blir arg :)

Idag fick min kollega en riktigt rolig bok av hennes PT-kund. (en medlem som hon är personlig tränare åt) På framsidan stod det "vad män vet om kvinnor"
Det första jag påpeka var att : oj den va inte så tjock, sedan vände vi på boken och läste lite på baksidan bara allmänt om kvinnor. sedan när vi öppnar boken kom de roliga. haha alla sidor va tomma. hahaha alla vi höll på skratta ihjäl oss;)

Idag har jag jobbat, svängde sedan förbi nacka forum köpte lite saker till oss i lägenheten tills ja flyttar hem :) ljuslyktor, duschdrapperi, badrumsmatta, en bärväska till svante matskålar, en sak till min älskling, ett par örhängen mm. :) kommer bli så fint hemma:D framförallt med allt fix som vi ska göra! som sagt hatar att vänta....5 nätter tills ja är hemma.

såg en hemsk sak idag på aftonbladet idag. En mamma som slängde sin 10 månaders baby i marken..... vem fan är så jävla dum i huvudet och gör sånt!!! Vissa borde ha blivit född sterila! blir så upprörd.. man ser verkligen att hon slänger bäbisen i marken och hon sa att hon tappade den! hoppas någon tappar något på henne så hon dör!!

Så de är bra med blogg så man får avreagera sig lite.. känner iaf att mitt humör inte är sig likt just nu.. men de är så mkt förändringar i mitt liv.. blandade känslor. både lycka och rädsla.

aa jag är som en jojjo just nu upp och ner och när de verkligen går upp är de upp samma när de går ner då går de ner. På sönda går det för hoppningsvis över !


v Puss M v



jobbigt långa dagar...

Tiden går för segt.. känner mig bara nere.. nästan, okej idag har de vart bättre..
Vill bara hem så jobbigt när jag har flyttat hem redan fast min kropp är kvar i sthlm.. Förstår inte hur folk klarar av distansförhållanden? Jag mår bara dåligt av de. Det är bara bullshit! de här är de obeskrivligt jobbigt och dygt..


Vi håller på fixa i ordning i lägenheten hemma eller jocke håller på att fixa jag får va med per telefon ;( men de är så gulligt av han att fixa o dona :) världens bästa pojkvän.
Så nu är köket tapeserat, nytt vardagsrumsbord, byrå i sovrummet, nytt i badrummet nya handtag till köksdörrarna osv (hade jag vart hemma hade jag haft lite mer koll på vad de är :P) och lagt upp bilder men får göra de när ja kommer hem på ons.

Svante flyttar hem på lördag med innan mig :( Livet startar utan att jag ens kommit hem och fått vara med :/ vill som sagt sövas ner i tre veckor sedan väckas när jag flyttat hem.

Idag har jag shakat as. ;) Kört afro med pernilla så jäkla kul! Så nu kan ja svänga på höfterna bätte än i går ;)!
Dagens middag blev tonfisk och broccoli.. nä de va lika gott som de låter.

v Puss M v



Min Helg.

Fredags:
Jobbade jag 8-16 sedan åkte jag till nacka forum köpte en present till mamma, en flaska vin och en hårfärgsinpackning ;)
Åkte sedan hem storstädade, diskade torkade rent fixa i orning gjorde mys i lägenheten. Tog sedan en dusch och satte i den rödaktiga hårinpackningen. Lagade mat korkade upp vin och satte mig i soffan precis kl 20.00 till Lets dance. Så skön fredag bara låg på soffan helt ensam och njöt och kolla film.

    

  
Lördag:
Sov ut förflyttade mig till soffan efter ja klev upp kollade lite på tv käkade frukost osv. Gjorde sedan i ordning mig så åkte jag och brorsan till våra kusiner i Danderyd. Mamma och pappa var också nere i sthlm lör-sön så vi var bjudna på middag där.
Mamma har nyss fyllt år plus att de firar 22 bröllopsdag idag. Så vi hade ordnat lite presenter osv.
Drack vin, champagne och åt en riktigt god middag spela yazy OCH JAG VANN.
De bor så underbart fint. Vardagsrum på 90 kvm. Men pool utanför och utsikt över vattnet. Helt otroligt fint.
Kollade lite på melodifestivalen. Sedan hade min moster en "fejk brasa" som såg ut som en riktig, hur mysig och fin som hellst som jag köpte av henne. Ska ha den hemma hos oss i lägenheten i sundsvall så jag och älskling kan mysa framför "brasan" ;)

   

   

Kom precis in i lägenheten igen och kollar lite på tv. Ibland behöver man verkligen vara själv. Fast iof jag hade ju heldre vart med Jocke såklart! Men detta duger som bäst just nu. 

Nä nu blir de lite popcorn och film. Godnatt. 

v Puss M v


Min historia i Stockholm:

Idag så är de bestämt, jag flyttar hem till Sundsvall 22mars.. eller tänkt på de länge men nu är de gjort.

Tiden i sthlm:
(Jobbet)
Träffade en av mina bästa vänner Malin i på en utbildning som jag gick, så klickade vi direkt och så sa hon att jag skulle söka till SATS (nordens ledande träningskjedja) Vilket jag gjorde träffade då min dåvarande Platschef Anna och fick anställning.
Flyttade dit en månad senare, januari 2008 behövde komma i från staden sundsvall, jobbade då på mcdonalds och kände att jag inte pallade mer behövde mer utvecklning i mitt liv. I november 2007 gick jag en utbildning inom kroppens uppbyggnad och funktion så jag efter de kunde utbilda mig till instruktör.

I januari började jag jobba i receptionen och lärde mig väldigt snabb. Älskar service och att få träffa folk, efter ett tag i receptionen så såg  anna och min regionschef att jag skulle passa som medlemsrådgivare vilket jag själv inte trodde på, Men tackar båda idag för att de trodde på mig. Idag har det var en STOR utveckling för mig.

2009 Började jag som medlemsrådgivare (säljare på sats) och insåg att detta passar mig som handen i handsken. Älskade att boka möten, ha samtal med blivande medlemar och få dem att inse sitt behov och att JAG är den som fått dem att inse det. Jag har haft allt från gråtande medlemar som förtrott sig till mig, till glada och tacksamma mm. 
Alltid jobbat som jag själv skulle velat bli behandlat det ingår även hur jag är som privat. Jag och Anna jobbade mycket med att synas ute marknadsföra Nacka som ligger lite åt sido, ett års tid så börjar medlemar självmat hitta till oss vilket är så roligt vi har sått och sått och sått.. snart kommer skörden.

Jag kände en person när ja flyttade hit, jag kom hit för jobbet skull. Så mina kollegor har blivit min familj.
Det är med sorgsna känslor jag lämnar SATS, alla mina kollegor har vart så nära till mig ALLTID haft ett leende på läpparna när jag kommit till jobbet, så jag lämnar inte SATS för att jag inte vill jobba där utanför att jag har insett att  jag vill ha ett liv med, jobbet blev mitt liv..
Men jag skulle rekommendera alla att börja på sats finns inge bättre jobbresa jag varit med. ♥

Boende:
gt kännde ingen. Flyttade in till min morbror och hans fru och mina två små kusiner till deras hus. Bodde på nedervåningen med eget rum dusch och toalett.
Bodde där i 2 månader hittade sedan en egenlägenhet i Bandhagen där jag var i ca 9 månader. Träffade en kille under den tiden som jag bodde där, och började lära känna mer och mer människor. Malin och började umgås mer och mer. Nångonstans i slutet av 2008 så tog allt slut gällande killar för mig och malin, båda kände sig lite ensama så jag var hos malin väldigt mkt och vi insåg att vi hade jätte kul i hop, i November flyttade jag in sa upp min lägenhet!
Vi har haft gaalet kul i 1½ under tiden jag bodde där. Festade, reste, shoppade varje helg tränade skrattad grät allt!! I dec 2009 kände vi att vi kanske behövde en paus från att både jobba och bo ihop innan våran vänskap skulle bli förlorad:), jag valde att flytta till min brorsa i Aspudden, men redan då visste jag att jag inte länge till skulle stanna i sthlm länge till.

Pirvat:
Vart med om mkt här ALLT man kan tänka sig här både positiv och negativ. Träffat många vänner för livet, inset vem jag är, vad jag vill osv.
Sthlm är en väldigt speciell stad.. Negativ? Positiv? för mig både och.'
Men denna stad passar inte mig, jag kännder ingen närhet allt är för utspritt.
Här har jag också insett vilka som är ens riktiga vänner, både negativ och positiv... Några gått förlorade pga händelser. Men sånt är lika bra att få inse.
Jag har hittat vem jag är vad jag vill och vad jag vill med mitt liv.. Inte alla som vet de vid 21. Andra kanske kommer på de vid 40 och andra aldrig.. Men jag är glad att jag vet det sålänge man är trygg med sig själv.
Många vänner som ställt upp för en här som jag aldrig trott! Märkt vem som håller en kvar när stormen kommer. 
Tack kan jag bara säga.

Jag kommer sakna detta kapitel väldigt mycket mina vänner och jobbet. Men nu är det dags för kapitel 2 som jag med glädje ser framemot.

Lämnar sthlm med stor erfarenhet inom saker som påverkat mig väldigt mycket och min framtid, positivt och negativt.

Jag vill inte nämna några namn.
Men ni som betyder mkt för mig ni vet det. ♥♥♥


:(

Ingen medalj för Anja :(:(:( Fan vilken krach!!!!!

Fick dåligt samvete idag som fan, hade verkligen bestämt mig för att träna idag.. men så precis när ja skulle åka hem och förbi liljeholmen där jag idag skulle köra streetdance ikväll, så blev jag hungrig och fick ont i huvudet bara för att jag egentligen inte orkade.... men får ta igen allt imorgonbitti ist då blir det personlig träning med Angelica, på med hårdhandskarna!
Inge undanflykter.

Idag har jag tänkt klart gjort struktur, skrivit ner osv och kommit fram till ett beslut!

I helgen blir de lugnt mamma och pappa kommer på lördagen då ska vi till kusinernas nya villa som de nyss flyttat in i sjukt hus! Där hade jag väl tänkt hälsa på rätt ofta;)

Så nu blir de att packa träningsväskan.
08.00 kör vi!

Så här sjuktsnygg är jockes nya tatuering just nu: (inte klar ännu)


v Puss M v


fettisdag!

åh inte har man fått någon semla idag =(, fast de är väl bra jag som bara ska köra nyttit nu ;)
började 1 och slutade nnu vid 10, så lång dag fast på nått konstigt sätt går den ändå ganska fort.¨

Älsklingen har gjort en ny tatuering idag stor som fan på sidan av magen sjukt snygg kommer den blir, en sittning kvar. Fast jag älskade den andra ;) galningen min ♥

Nyss druckit lite te och redo för sängen, upp tidigt imorgon för jobb igen...

Nu måste ja sova. GODNATT

v puss M v

Hoppas

åh denna dag har allt bara flytit på hoppas detta flyt hänger med mig nu! håller tummarna för mig själv.
Började att älsklingen ringde och väckte mig så jag fick en bra start på dagen låg kvar och pratade i 20 min innan ja klev upp, sedan gjorde mig iordning åt frukost, kokade kaffe tog min termomugg gick till bilen och körde i lugn och ro till jobbet.

Nyss gjort storkok på köttfärssås nyss. Blev bönor och köttfärs idag till middag. Mums:)!

Nu sitter jag och kollar på en film på trean "magiska systrar" den verkar bra. Älskar filmer.

aa så idag är jag bara allmänt lycklig och glad. <3

v Puss M v

...

usch de här är så jobbigt saknar dig så mycket. vill inte va i nuet bara framtiden.. :(

 

v Puss M v


TOPPEN HELG!

så nu har man vart i sälen och haft skoj.

Torsdag: kommer fram, sätter på bastun, öl på kylning, packar upp, bäddar sängen bastar knäcker en öl, njuter och sedan lägger sig.

Fredag: 08.30 Först i backen strålande sol -12 hade fruktansvärt ont i mina fötter första 2 timmarna sedan domnade dom bort.
Åkte in på fika vid 11 oboy och bulle ( jag gillar inte bullar men de dög så få inte för er att bjuda mig på de någongång) ut i backen igen in vid lunch, sedan sista timmarna fram till 15.00 efter de Afterski, tillbaka till stugan sov en timme sedan middag förfest med gänget och utgång på HC. Uscha hemskt folk. drägg! Men tur vi hade ett grymt gäng som vi var så vi hade kul ändå:)!

Lördag: backen vid 10.30 ännu grymmare väder helt sjukt vad underbart de ha vart att åka -3 strålande sol blå himmel!!! vi har verkligen haft tur med vädret!! underbart.
In för lunch vid halv två. Semla oboy en öl och hamburgare ute i solen! tummen upp!!
Valde att ta en annan afterski på lördagen som var riktigt rolig! Efter de tillbaka till stugan. Alla var rätt trött på kvällen så ingen gick ut :p låg utslagna allihopa framför melodifestivalen och OS. Jag somna först och klev upp sist på söndagen :P!

Söndag: Vaknar, frukost, städar ur huset (sedan startar inte bilen vi ska åka i) men Åsa och Malin raggade upp en kille på vägen som fick komma och starta den så tillsliut fick vi komma hem!

Så denna helg har vart jätte bra!! bästa gänget! <3 haft många skratt!! underbart att få åka så mycket i så sjukt bra väder!!:D

Önskar att jag var hemma nu och fick ha den här dagen med min älskling ist för att sitta här i lägenheten och deppa. Men jag har iaf världensbästapojkvän som jag snart får komma hem till då blir de alla hjärtansdag varje dag! Du är bäst puss till dig! <3

Nu:
filmtime.

Delar av bilderna från helgen:

        
              


vi drar till fjällen fest hela kvällen..

Imorgon drar vi till sälen med några från jobbet, Jag, Åsa, Angelica, Koray, Malin, Pär Sebbe och Marina! Ska bli grymt kul. Agendan är : skidåkning, afterski, bastu och öl, kasta oss i snön, party och ha riiiiiktigt roligt! :)
Imorgon kl 14.00 går bilarna! Kommer bli riktigt roligt!

Kännt mig trött idag som vanligt.. men de vänder nog snart.
Näe men ha så kul då så skriver ja på söndag igen då blir de massa bilder och saker att skriva om! :D tjoooooooooooooooooooooooo!


J&M!

v Puss M v


trött i ryggen

sitter inte direkt rak i ryggen nu sååå ont. illa!
Ne nu har ja fixat om min blogg :D tog sin lilla tid haha, haha såg inte nästan någonting av filmen som jag hade slagit på. Men de gör ingenting..
Nu ska ja lägga mig i sängen tänkte jag.. hatar att sova själv när man vet att den som man verkligen vill ha brevid sig är 40 mil bort :( trodde aldrig de skulle bli så här jobbigt, men de som inte dödar de härdar..
Ne nu är ja trött ska hänga tvätten lägga mig!!

 
Ungefär såhär såg jag ut när Jocke och ja var tillsammans första gången för 4år sedan..

v Puss M v

hemma

idag har jag vart hemma, mådde inte så bra i morse.. sovit nästan hela dagen.
Har precis packat klart inför sälen resan.
Åker med jobbet torsdag till söndag. :) ska bli riktigt kul!!

Sitter och kollar på film just nu, Chronicle of Riddick..  



Min rosa skidutrustning såklart ;)


v Puss M v


underbar helg.

Fan så va de måndag igen, denna helg önskar jag verkligen att dygnet hade fler timmar.
Skjutsade Jocke till tåget i morse :( jätte jobbigt.. tur jag snart flyttar hem för ja skulle aldrig rekommendera ett distansförhållande.

Helgen har bestått av:
Fredag:
Vaknade rätt tidigt gjorde oss i ordning åkte till upp-bro, körde vilse i 45 min tills vi märker att vi kört i en cirkel haha hatar att köra i sthlm. Det skulle ta 45 min dit vi skulle men de tog en och en halv typ :P!
Efter det åkte vi till Heron City och kollade runt lite, käkade middag och såg avatar 3D, shit de va ingen film... de va en upplevelse. Men den hade vart ännu bättre om jag inte hade haft två 13åriga tjejer brevid som förstörde stämningen omvartannat. Borde va åldersgräns på filmer där folk inte kan hålla käften som är under 15! Efter det åkte vi hem myste och kollade film.


Lördag: Sats Inspirationsdag 2010 . Träning hela dagen i globen, med alla sats anställda riktigt kul sedan åkte jag hem gjorde mig i ordnoing medan älsklingen var hemma och tog de lungt. Efter det vart de fest med alla på sats med jätte roligt var det. Kvällens tema var rött och vårat team var brandmän och eldsflammor.

På dagen
        

På kvällen
        
    


Söndag: Mådde riktigt bra när jag vaknade tog de ändå ganska så lungt på dagen sedan åkte vi på middag till jockes kompisar robban och lisa och deras supersöta dotter! jätte trevlig.
Efter det åkte vi hem kolla film med ost vin och kex :)



helt underbar helg med mitt <3 
Nu blir de godnatt. så trött... ´

v Puss M v

torsdagsmys!


   

Igår blev de bara massa mys vin och mat som ja lagade.
Middag:
kycklingfileer philadelphiaost soltorkadetomater och bacon. Mums:)

Ne nu måste vi fara för att hinna!!;)

v Puss M v


tiden går segt..

Jag har alltid tyckt att veckorna har gått så snabbt, men när de kommer till man längtar efter en viss dag eller hänldelse känns de som om att tiden står stilla! två veckor känns helt plötsligt som 2 månader 3 timmar som 3 dagar.. undra egentligen varför det är så?

Just nu är jag på jobbet iaf vill bara hem nu, nu sitter my love i bilen påväg hit :D!
På lördag har vi våran stora SATS dag då vi tränar minglar och kollar på uppvisningar från kl 08-15.30 Sedan är det den stora festen förra året var vi nog ca. 2000 där jätte roligt årets händelse. Förra året var det tema Hollywood och vårat team från Nacka va utklädda till poliser. (lägger upp bild när ja kommer hem) I år är Temat rött så vi ska klä ut oss till brandmän och eldflammor. ;) haha! riktigt roligt.
Dagen kommer vi spendera i självaste globen som sats har hyrt ska bli lite coolt. 

längtar tills kl 13.00 imorgon också, avslöjar den 3mars va de innebär. ;)! 

Nu: Jobb
18.20 en soldusch på söder ( har inte haft tid å sola ;)
19.00 laga middag
19-20 kommer Jocke v

back to work!

v Puss M v


tillbaka igen då sedan november.

aa har ju hänt lite saker på vägen som inte gjort att jag har bloggat....
Men nu är min kära vän sanna (svenskk.se) så tjöööötig om att jag ska börja blogga igen då så då gör jag väl det;)

mkt har hänt som sagt senast att jag bytt lägenhet, bor inte längre i nacka utan nu mera i aspudden. Ganska mysig lägenhet. bara vardagsrummet är på 35kvm. Men får väl se hur länge det blir.

Jocke och jag är tillsammas igen sist 5år sedan. gammal kärlek rostar aldrig har jag fått bevisat för mig. <3 under dessa år har de alltid varit fram och tillbaka men nu är det på sin plats och bevisat att de är menat att de ska vara vi :)!
så länge jag vet vad som är rätt för mig så spelar ingenting annat någon roll. Jag är iaf väldig kär & lycklig.

Har ett annat projekt framför mig ;) som jag inte kan tala om utan bara säga att jag LÄNGTAR ihjäl mig tills den dagen! min kärlek nr 2!!!!

så nu har man handlat städat fixa för imorgon kommer min älskling :D myspys hela helgen.

världensfinaste killar!


roligt citat idag.
Jag- visste du att Lady Gaga är från slussen från början?
Sandra- vaa? är hon svensk? :O
Jag - nej asså jag menade slummen !!
Hahahahah!

Så tack och godnatt från mig !

v Puss M v

RSS 2.0