uppd. v

I fredags var Jenny och Matte här vi käkade middag drack allt möjligt och sedan blev det utgång. Jocke är så grymt duktig på mat så de är sjukt!! Riktigt trevligt var det. Vi ska börja med halv ått hos mig ;) haha!  sedan bestämde vi oss för en massa roliga saker vi ska göra i framtiden haha!
   

I veckan har de inte hänt så mycket solat, tränat, fixat och trixat och myst med mina älsklingar såklart.

Blev jätte arg på vetrinärerna uppe på södermalm.
Jag lämnar svante för att be dom kolla på hans ben, då var ortopeden upptagen och fick ta en akut operation så jag fick lämna svante där i två timmar så skulle han kolla på svante. Men när ja kommer tillbaka så kommer han ut till väntrummet och tar svante tittat på han och frågar vart felet är?? då har jag redan betalat 520 kr för han skulle röntgas och bli undersökt, men detta gör han i vänterummet och säger att han inte kan kolla på han förens 2v egentligen. Så jag fick betala för en undersökning som han "tittade på" i väntrumet. Arg blev jag iaf ringde upp dom och fick sedan be dom be sin chef ringa upp mig för jag ville ha pengarna tillbaka. Så hon ringde mig nu i kväll och pratade och sa att jag skulle få röntgen gratis, men jag gav mig inte för dom hade gjort helt fel.
Så tillslut sa hon att jag skulle få tillbaka pengarna! Tack då blev jag nöjd man ska inte ge sig om man har rätt!

Men tråkigt på de är att jag åkte på en böter på 800:- ..... mycket mindre kul!

hade filmkväll här i förrgår då såg vi the children (sämsta skräckfilmen jag sett) och Million dollar baby (sjuky bra)!

Hade även oturen att jag först skulle åka bil till åre men nu blev de tåg ist. Så imorgon åker jag till åre tills på måndag :)!
får bli bättre på att uppdatera.

Grattis Evelina och Danne till lilltjejen :)!

pyssel

Klev upp vid sju idag gick med lillsebbe på dagis gick sedan hem igen fixade lite somnade en liten stund på soffan innan jag och svante skulle till ventrinären och ta andra vaccinsprutan.
12.10 hade vi tid han va sååå duktig inte ett ljud, den märktes inte tror jag :P!

ska dit på mån igen är lite orolig över hans tass som jag tycker pekar lite utåt.. :( så fick en tid hos ortopeden på mån.. hoppas de inte är något!

Efter vi vart där blev lilleman trött tog med han i hundväskan och gick ner på stan och införskaffade min lite pyssel till hemmet, blommor, ljus och lite annat smått.
Efter de åkte jag och handlade lite, lagade mat, sedan när älsklingen kom hem åt vi lite sedan gick jag ner till helex sola och tränade lite.
Så nu har jag nyss duschat och sitter här och väntar på att J ska komma hem från träningen och mysa med mig:)!

Pysslet idag blev:
Före:           Efter:                                               Badrummet:
    
(Köpte ett pack tuplaner som jag fixade till lite, gjorde även i ordning lite dekoration på en bricka )

v Puss M v


avslutning

Jobbade sista dagen i fredags på sats. Hade en fantastisk avslutning, avslutade med mingel på centret.. trodde jag! tills att dom kidnappade mig och körde hem mig till en kollega där fler väntade och hade överaskat med räkor, korv, kex ost, sallad och tusen andra grejor! Vart så glad!!! Fantastiska vänner man har :)!
  

  

Lör:Kom hem lördag morgon kl 05.00 upp kl halv nio för att köra första spinningpasset här "spinn för livet" gick jätte bra. Sedan på dagen åkte vi på jockes sons halvbrors kalas på drakborgen.
På kvällen var vi bjudna till matte söderberg och hans tjej jenny på middag och fest! årets första grillning är invigd ;) hade riktigt trevligt! :)

   

Sön: följde med J när han gjorde klar sin tatuering blev riktigt snygg! 
Bestämde mig även för två tatueringar jag ska göra så den 11e april ska en till på magen och sedan en på vaden som kommer bli grymt bra!!! längtar som fan!! börjar med den på magen först. :)

jobba min första dag imorgon på body in motion lite uppdate!

v Puss M v


roligaste helgen på väldigt länge.

Har haft grymt kul med hanna i helgen :D va inne i stan på fredag,hem käka fixa håret osv..
lör åkte vi och sola sedan hem  för utgång på kvällen. GRYMT ROLIGT vi hade verkligen VIP :P haha!!
hade roligt från start till att vi kom hem! :) Detta ska göras om snart;)!!!
   
hannas hår  Jag             hanna          vi :)

Har nu mera två jobb :) upp i sundsvall.. ett ställe ja kommer vara på och de andra jobbet jobbar jag hem i från ;)! återkommer ....

Packat i hop hela hemmet nu eller rättare sagt alla kläder??? man fattar inte hur jävla mkt kläder man har förens man börjar flytta... men nu har jag iaf packat två resväskor, min handväska, dataväskan och två ikeapåsar.... frågan är bara om ja ens kommer synas när jag kommer gående med min packning eller om de bara kommer se ut som packningen är ute och går... Återstå att se hur mkt ja får med mig hem! om någon ska hem till sundsvall från sthlm säg till ;)

Nu är jag riktigt trött.. Idag fick elin sin födelsedagspresent av mig och malin, hål i öronen! sedan åkte vi hem hit så fixade jag håret och ögonbrynen på elin. Passade på att fixa mina med!


Nu kan jag knappt bärga mig för att lägga mig i sängen och vänta in näst sista natten själv! =)
Endast imorgon och fredag sedan flyttar ja in till min älskling i sundsvall!!!
Helvete vad jag saknar svante :'(!!!!!!!

v Puss M v


tröttmössa!

jagärtrött.nu

Fick öppna centret idag så jag är riktigt trött för jag är inte van att kliva upp kl 5!
Så nu blire bara att jobba på tills Hanna kommer! :)
Lite kaffe på de här så!

v Puss M v


glad

idag har jag vart på möte på morgonen innan jag börja ang ett jobb som kommer bli super tror jag ;)
Återkommer mer längre fram ;P

igår hade vi lite oflyt.. kom på när jag nästan var hemma att nycklarna inte var med.. så fick vända och hämta upp dom på liljeholmen 2 stationer i från, då gick åsa och jag å handla lite mat åkte sedan hem och hade lääääängtat efter att få ta första glaset med vin. MEN när jag kommer hem så upptäcker jag att jag har ju tagit hem vinöppnaren! så där står vi utan en öppnare... 
där jag kommer i från kan man knacka på hos grannarna och dom öppnar så tanken blev att jag knackar på och lånar.. Knackar på hos första grannen väntar... väntar... knackar på igen väntar lite till.... och vänder mig om.. DÅ hör jag hur dom låser dörren?!
Så jag går upp till dom ovanför för jag hör att dom är hemma plingar på och de blir tyst...... plingar igen.. fortfarande tyst så jag skiter i de går tillbaka hämtar en sax trycker ner den i korken hårt som fan och pang så har vi vin ;)!! allt går bara man vill. Så vi lagar mat sätter oss i soffan och har jätte trevligt! :)
  

Imorgon kommer hanna :D Jockes syster så ska vi ha en hel helg ska bli riktigt roligt :D:D ska bli skitkul!
Lördag blir de utgång om någon vill komma på föfest ring ! ;D

Nyss lagat ungstektfalukorv blev faktiskt bra!


Imorgon börjar jag 06.30 brukar aldrig börja så tidigt.. kommer va dödstrött efter de!
Ne nu blir de att hoppa i sängen och kolla på chuck and larry! :)

saknar svante liten :(


v PUSS M v

haft för mkt att göra..

Åkte hem förra onsdagen till mina älsklingar!
kom hem vid tio, då hade J tänt massa ljus och gjort super mys hemma med vin och så! Underbart var de :)!
Har mys så mycket jag har kunnat varje dag med svante känns underbart att ha hund! förstår verkligen nu hur mycket man verkligen kan tycka om en hund så mkt. De blir som ens bäbis. <3  


VÄRLDENS SÖTASTE UNDERBARASTE SVANTE

Tors: täffade jag min minsta kusin elsa tog med henne och mormor en sväng till sidsjön så elsa fick åka lite snowracer, mormor hade tagit med varm choklad och bullar. :)

Fredagen så träffade jag mamma&pappa och visade upp svante hade inte berättat för dom om svante! men dom blev så förtjusta! :)
Sedan träffade jag sandra en sväng och plockade sedan upp hanna J syster så åkte vi hem och tjöta lite skit.
På kvällen kom Hanna och hennes kille över på middag. J hade lagat så jävulskt god mat, potatisgratäng med oxfilé, smörtekta champinjoner och massa gott med vin :)! super treligt.

Lördagen
så tog vi de bara lungt åkte ut mot birsta en sväng och sedan hem till micke och angeta en sväng (j mamma och hennes man.) Åt lite och bara tog de lungt. Så vart de mys på lördag kväll med film.

Söndag så följde jag med när j skulle tatuera klart sig, hade aldrig klarat den smärtan tror jag, och den galningen gör knappt en min :P! Lämnade sedan av Svante hos sandra som han ska få vara hos tills jag kommer hem nästa lördag. huga så jag sakar honom..
  
nyaste på magen     fyllde i sin gamla    Resultatet på den gamla

så de va en liten uppdatering på min mys helg :)! jobbigt att de tog slut bara. Men nu är det endast 10 dagar kvar och 7 arbetsdagar! :) går framåt!

Saknar dig mest älskling snart är ja hemma :)!

v Puss M v


4timmars väntan och blåafingrar..

igår när jag hade jobbat hela veckan mån-söndag så skulle jag åka och hämta en kompis på bromma flygplats, så jag slutar vid sex kommer ut till bromma vid sju. Johan skulle landa 19.45. Så jag satt och vänta en timme på att han skulle komma. När kl blev halv kvart över åtta börja jag fatta att planet var sent, jätte drygt för jag hade ont i huvudet och var hungrig för jag hade inte ätit middag.
Kl blev, nio, halv tio och jag var frustrerad över att jag inte kunde få reda på vart han befann sig... Satt och intala mig själv att inte bli arg eftersom att jag ändå inte kunde påverka situationen utan bara vänta. Men så fick jag idén att skicka ett sms till 118118 "vart är planet från thailand som skulle anlänt 29.45 på bromma flygplats" fick svar direkt att inga fler plan ska landa på bromma idag, vilket förklarade varför de va så dött där.... men jag såg ett plan komma in precis då så jag väntade.. men de va fel plan... kl 23.00 gav jag upp för jag pallade inte vänta mer! Kl 03.30 får jag ett sms av Johan: förlåt gumman... du hittar mig den 1 mars samma tid på brommaflygplats!!!
LAGOMT glad ... suttit fel dag i 4timmar och väntat på ett plan som landade idag!! Galet sur. men men.. alla gör vi fel i bland. 4 timmar försvann ur mitt liv! :p Så de va idag jag skulle hämta han hade sagt fel dag. Fick en flaska Danzka Vodka! skulle behövt den igår ;)!
aja nog om de de va roligt att berätta om idag iaf.. inte lika kul igår haha.

Idag tog jag inte heller in handen från dörren när jag stängde bildörren... fråga mig inte hur jag lyckades men klämde mig jätte hårt på tre fingrar :( Jag brukar aldrig gråta när jag gör illa mig. Men denna gång brast de för de gjorde så jävla ont!!! usch! :(

Nu är de bara två dagar kvar tills jag får träffa mina älsklingar!!!!!!!!!!

nu måste jag sova så trött....

v Puss M v

RSS 2.0